Centrale Verwarming

Als het om verwarmingssystemen gaat, heeft iedereen zijn of haar eigen mening: wat voor de ene bewoner te warm is, is voor de andere te koud. En hoewel onze verwarmingsvaardigheden en knowhow voor onderhoud en reparatie ongeëvenaard zijn, dekken we geen oplossing voor huurdersconflicten.

Lees Meer

Boiler Installatie

Dat vervelende cv-probleem kennen we. Het is voor onze loodgieters dagelijkse kost om dit probleem binnen no-time voor u op te lossen! Ze zijn ook de sterren van het installeren van nieuwe ketels. Heb je extra handen nodig om deze problemen op te lossen? Welkom om contact met ons op te nemen!

Lees Meer

Keukens & Badkamers

Er zijn veel bad- en doucheopties met complexe douchekoppen, jacuzzi, kranen en systemen. De experts van Loodgieter Hengelo zijn de beste voor alle soorten sanitaire reparaties in de badkamer en u keuken.

Lees Meer

Gas & Olie Veiligheid

Uw veiligheid is onze topprioriteit! Daarom bieden wij een service aan om de veiligheid van uw gas en olie te controleren. Indien nodig kunnen wij voor beveiliging zorgen. Verbeter het en geef advies over hoe het te onderhouden.

Lees Meer

Afwatering Service

Wil jij ook je voeten droog houden? Regenwater moet natuurlijk goed afgevoerd worden en dat kunnen wij voor u verzorgen! Onze loodgieters hebben ruime ervaring met het aftappen en helpen u graag verder.
Lees Meer

Afvoer Reiniging

Heeft u een verstopte gootsteen of toilet? Geen paniek! Loodgieter Hengelo kan dit voor u verzorgen. Voor onze professionele loodgieters is dit een dagelijkse klus en kunnen ze binnen no-time voor je regelen.

Lees Meer

Water Voorziening

Hengelo heeft het beste drinkwater van het land. Maar het kan ook een hoog sedimentgehalte hebben als het zijn weg naar beneden vindt vanuit de upstate-reservoirs. Voeg daar de verouderde infrastructuur van Hengelo, tanks voor vuile daken en verouderde sanitaire systemen aan toe en u begrijpt waarom waterzuivering goed is voor u en uw gebouw.

Lees Meer

Gas Lek Detectie


We behandelen noodgevallen 24/7 en zijn de beste keuze van Hengelo. Als u een gaslek heeft, neem dan uw gezin en huisdieren mee naar buiten en bel ons meteen voor een spoedexpert gaslek loodgieter in Hengelo.

Lees Meer

Loodgieter Service

Voor alle sanitair gerelateerde problemen kunt u bij ons terecht!  Is het dringend? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Heb je wat meer tijd te verliezen? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website!
Lees Meer

24/7

Spoed Service

Neem nu contact op!

Offerte aanvragen

Ons team neemt zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

sidebar-cta-repairs
sidebar-cta-careplan
sidebar-cta-installations

Bel ons vandaag nog

Wij zijn hier voor al uw loodgieter problemen!

Neem nu contact op